Slik endrer du videokvaliteten til en nedlasting

Netflix tilbyr nedlastinger med alternativer for forskjellig videokvalitet, slik at du får det som passer best for deg.

• Standard: Serier og filmer lastes fortere ned og opptar mindre lagringsplass. Nedlastinger spilles av med standard oppløsning (SD-videokvalitet).

• Høy/høyere: Det tar lengre tid å laste ned serier og filmer, og de opptar mer lagringsplass. Nedlastinger spilles av i 1080p eller HD-videokvalitet.

Merk:
    Ikke alle enheter støtter visning i HD. Enkelte serier og filmer er ikke tilgjengelig i HD.

Slik endrer du innstillingen for videokvalitet på nedlastinger på iPhone, iPad eller en telefon eller et nettbrett med Android:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Trykk på Videokvalitet på nedlastinger eller Videokvalitet .

6. Velg enten Standard eller Høy/Høyere.

Merk:
Denne innstillingen kan ikke endres på Android- og Fire-enheter som ikke støtter avspilling i HD.