Netflix sier "Tilkoblingen din er ikke privat"

Hvis du får en melding på datamaskinen din der det står:

Tilkoblingen din er ikke privat

Dette skyldes vanligvis at et nettverksproblem hindrer datamaskinen din i å få kontakt med Netflix. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Gjenopprett standard tilkoblingsinnstillinger

Hvis du har endret tilkoblingsinnstillingene til enheten din, må du endre dem tilbake til standard.

Disse innstillingene kan omfatte:

• Egendefinerte modeminnstillinger.

• Virtuelle private nettverk (VPN) eller proxy-tjenesteinnstillinger.

• Egendefinerte DNS-innstillinger.

Hvis du trenger hjelp med å endre disse innstillingene, kan du ta kontakt med produsenten av enheten.

Når du har tilbakestilt disse innstillingene, kan du prøve Netflix på nytt.

Hva gjør jeg nå?

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan du ha skadelig programvare på datamaskinen eller hjemmenettverket. Skadelig programvare kan prøve å føre deg bort fra Netflix-nettstedet eller skaffe seg Netflix-kontoopplysningene dine. Før du bruker Netflix, bør all skadelig programvare fjernes. Snakk med produsenten av datamaskinen eller en IT-ekspert for å få hjelp.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhet og Netflix, kan du se Slik sikrer du kontoen din.