Slik bruker du Netflix på Nest Hub

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Nest Hub og hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix

Netflix er tilgjengelig på Nest Hub- og Nest Hub Max-modeller. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering

Nest Hub tilby 3 måter å se på Netflix på.

1. Cast fra en Android-mobilenhet, Apple-mobilenhet eller fra en datamaskin med Chrome-nettleser og Google Cast-utvidelsen.

2. Bruk stemmeaktiverte kontroller til å spørre Google-assistenten om å åpne Netflix og spille av serier eller filmer.

3. Trykk på berøringsskjermen til Nest Hub for å velge blant et utvalg av anbefalte titler og kontrollere avspilling.

Oppløsning
Nest Hub og Nest Hub Max strømmer Netflix-serier og -filmer i opptil 720p.

Undertekst og lyd
Nest Hub støtter undertekster, alternativ lyd (dubbing, andre språk) og 2.0-kanals lyd dersom det er tilgjengelig.

Google-assistenten

Kontroller avspilling eller spill av en tittel med Google-assistenten tilkoblet Nest Hub, Chromecast og kompatible Cast-enheter.

Merk:
Du finner mer informasjon om talekommandoer for Google-assistenten i Googles brukerstøtte.

Hvis du trenger hjelp til å komme i gang med Nest Hub og koble den til Wi-Fi-nettverket ditt, kan du gå til support.google.com/googlenest eller ta kontakt med Googles kundestøtte.

Caste til hub:

1. Åpne Netflix på en mobil enhet.

2. Når du er innlogget, velger du Cast netflix cast-ikon .

3. Velg Nest Hub i listen over tilgjengelige enheter.

4. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Konfigurere Google-assistenten:

Du kan finne hjelp til de følgende trinnene på support.google.com/googlenest.

1. Last ned og åpne Google Home-appen på en mobil enhet.

2. Koble den mobile enheten til samme Wi-Fi-nettverk som Nest Hub.

3. Åpne Google Home-appen og trykk på +-ikonet øverst til venstre.

4. Trykk på Videoer, finn Netflix og trykk på Koble.

5. Følg anvisningene for å logge inn og koble Netflix-kontoen din.

Nest Hub og Google-assistenten er nå koblet til Netflix-kontoen din for berørings- og stemmeaktiverte kontroller.

Merk:
Du finner mer informasjon om talekommandoer for Google-assistentens i Googles brukerstøtte.

Google-assistenten bruker informasjon om Netflix-kontoen lagret i Google Home-appen på Android- eller Apple-mobilenheten din. Slik kobler du fra Netflix-kontoen din:

1. Åpne Google Home-appen og trykk på +-ikonet øverst til venstre.

2. Trykk på Videoer, finn Netflix og trykk på Fjern kobling.