Utseende på undertekster og tekster endres ikke

Hvis du endrer utseendet på undertekster og teksting uten at oppdateringen endres, kan du følge trinnene for enheten din nedenfor for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Bytt Netflix-profiler

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Profil-ikonet , og trykk deretter på en annen profil for å bytte til den.

• Hvis du ikke har andre profiler, trykker du på Legg til profil for å opprette en ny.

4. Følg trinnene ovenfor for å bytte tilbake til den opprinnelige profilen.

Smart-TV

Last inn Netflix-appen på nytt
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Last inn Netflix på nytt.