Synstolkning mangler i nedlastede serier og filmer

Hvis alternativer for synstolkning vises når du strømmer en serie eller film, men ikke vises etter at du har lastet ned den samme tittelen, betyr det vanligvis at synstolkning ikke er angitt som foretrukket språk. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Hvis du ikke ser noe alternativ for synstolkning i Lyd og undertekster-menyen når du prøver å strømme serien eller filmen, kan det være at synstolkning ikke er tilgjengelig.

Se en liste over serier og filmer med synstolkning.

Merk:Hvis du allerede har lastet ned serien eller filmen, må du slette nedlastingen før du utfører disse trinnene.

1. Åpne Netflix når du er koblet til Internett.

2. Trykk på en serie eller film.

3. Trykk på Spill av for å starte strømmingen.

4. Trykk på Lyd og undertekster.

5. Under Lyd trykker du på alternativet med synstolkning i tittelen.

6. Trykk på Bruk.

7. Trykk på Tilbake-knappen for å gå tilbake til den forrige menyen.

8. Prøv å laste ned tittelen på nytt.

Hvis du ikke ser noe alternativ for synstolkning i Lyd og undertekster-menyen når du prøver å strømme serien eller filmen, kan det være at synstolkning ikke er tilgjengelig.

Se en liste over serier og filmer med synstolkning.

Merk:Hvis du allerede har lastet ned serien eller filmen, må du slette nedlastingen før du utfører disse trinnene.

1. Åpne Netflix når du er koblet til Internett.

2. Trykk på en serie eller film.

3. Trykk på Spill av for å starte strømmingen.

4. Trykk på Lyd og undertekster.

5. Under Lyd trykker du på alternativet med synstolkning i tittelen.

6. Trykk på X-ikonet for å lukke Lyd og undertekster-menyen.

7. Trykk på X-ikonet igjen for å gå tilbake til tittelskjermbildet.

8. Prøv å laste ned tittelen på nytt.

Hvis du ikke ser noe alternativ for synstolkning i Lyd og undertekster-menyen når du prøver å strømme serien eller filmen, kan det være at synstolkning ikke er tilgjengelig.

Se en liste over serier og filmer med synstolkning.

Merk:Hvis du allerede har lastet ned serien eller filmen, må du slette nedlastingen før du utfører disse trinnene.

1. Åpne Netflix når du er koblet til Internett.

2. Trykk på en serie eller film.

3. Trykk på Spill av for å starte strømmingen.

4. Trykk på Lyd og undertekster.

5. Under Lyd trykker du på alternativet med synstolkning i tittelen.

6. Trykk på Bruk.

7. Trykk på Tilbake-knappen for å gå tilbake til den forrige menyen.

8. Prøv å laste ned tittelen på nytt.