Netflix sier "Den tilkoblede skjermen støttes ikke. (10065)"

Kan ikke spille av video
Den tilkoblede skjermen støttes ikke. (10065)

Denne feilen kan skje hvis du bruker en videoutgangsmetode som ikke støttes, eller hvis Netflix-abonnementet ditt ikke støtter bruken av en mobil enhet til å se på Netflix på en TV.

Slik løser du problemet:

Kontroller hvilket Netflix-abonnement du har

Du kan ikke bruke en mobil enhet til å se på Netflix på en TV med et abonnement med reklame eller et mobilabonnement.

Hvis du har et abonnement med reklame, må du bytte til et abonnement uten reklame for å bruke en mobil enhet til å se på Netflix på en TV. Hvis du har et Mobil-abonnement, må du oppgradere abonnementet til et abonnement som støtter strømming av Netflix på en TV.

Sjekk videoadapteren

Lightning-kontakt med videoadapter

Kontroller at videoadapteren støttes

1. Fjern alle kabler som er koblet til adapteren, og koble den deretter til iPhone eller iPad.

2. Gå til Innstillinger > Generelt > Om > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modellnummeret.

Videokabel eller adapter med Thunderbolt- eller USB-C-kontakt

Disse alternativene kan hjelpe deg hvis du har problemer med iPhone- og iPad-enheter med en USB-C-port:

• Pass på at TV-en eller displayet er satt til riktig videoinngangskilde.

• Kontroller at videokabelen eller -adapteren støtter HDCP 2.2.

• Prøv å bytte om endene på videokabelen eller adapteren.

• Om mulig, prøv å koble til en annen videoinngang på TV-en eller displayet.

Se på Netflix direkte på en TV

Hvis abonnementet ditt støtter strømming av Netflix på en TV og du har en Netflix-klar TV eller strømmeenhet, kan du se på Netflix direkte på TV-en ved å bruke Netflix-appen.