Slik bruker du Smarte nedlastinger

Du kan bruke Smarte nedlastinger til å laste ned serier og filmer automatisk til enheten din.

Smarte nedlastinger omfatter to måter du kan laste ned titler automatisk på: Last ned neste episode og Nedlastinger for deg.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på et Netflix-abonnement med reklame.

Last ned neste episode

Sletter automatisk episoder av serier når du har sett dem, og laster ned neste episode slik at du kan se på den. Finn ut mer, eller få trinnene for å slå den på eller av.

Nedlastinger for deg

Laster automatisk ned et utvalg av serier og filmer vi tror du vil like. Finn ut mer, eller få trinnene for å slå den på eller av.