Netflix viser meldingen "Chromecast: kode (tidsavbrudd ved sammenkobling)."

Hvis du får feilmeldingen

Chromecast: kode (tidsavbrudd ved paring) (Chromecast: Code (pairing timeout))

Det tyder vanligvis på et mindre problem med nettverkskonfigurasjonen på Chromecast. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Tilbakestill innstillingene på Chromecast

1. Hold knappen på Chromecast inne i 25 sekunder eller til indikatorlampen begynner å blinke.

Merk:
    Når du tilbakestiller Chromecast, slettes alle innstillinger som tidligere er lagret på enheten. Følg Googles trinn for å konfigurere Chromecast på nytt.
  2. Når du har tilbakestilt enheten, kan du koble den til Netflix-kontoen din igjen.

Hva gjør jeg nå?

Hvis feilen vedvarer etter at du har utført en komplett tilbakestilling til fabrikkinnstillingen, kan det hende det er et uopprettelig problem med enheten din. Ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp.