Netflix sier "Tidsavbrudd ved kontakt med målenhet (16001)"

Hvis du får feilmeldingen

Tidsavbrudd ved kontakt med målenhet (16001)

Kan det være et konfigurasjonsproblem knyttet til Netflix som hindrer deg i å koble til. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Chromecast

Tilbakestill innstillingene på Chromecast
  1. Hold knappen på Chromecast inne i 25 sekunder eller til indikatorlampen begynner å blinke.

Merk:
    Når du tilbakestiller Chromecast, slettes alle innstillinger som tidligere er lagret på enheten. Følg Googles trinn for å konfigurere Chromecast på nytt.
  2. Når du har tilbakestilt enheten, kan du koble den til Netflix-kontoen din igjen.

Andre enheter med støtte for casting

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.