Finner ikke et Netflix-spill

Det kan være flere grunner til at du ikke finner Netflix-spillet du vil laste ned og spille.

Den mobile enheten oppfyller ikke kravene

Hvis enheten din ikke oppfyller minstekravene, kan det hende at spillet ikke vises når du søker etter det i Netflix-appen eller appbutikkene.

Sjekk følgende instruksjoner for enheten din for å finne ut om den kan spille spillet.

Android-telefoner og -nettbrett

Android-enheten du bruker, må kjøre Android OS 8 eller nyere for at du skal kunne spille spill fra Netflix Games.

Slik kontroller du Android-versjonen:

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Velg Om telefonen eller Om nettbrettet.

3. Se etter nummeret under Android-versjon.

iPhone, iPad og iPod touch

Enheten din må kjøre iOS eller iPad OS 15.0 eller nyere for at du skal kunne spille spill fra Netflix Games.

Slik kontrollerer du versjonen:

1. Gå til Innstillinger.

2. Rull ned og velg Generelt.

3. Velg Om.

4. Versjonsnummeret vises ved siden av Versjon.

Merk:
Noen spill fra Netflix Games har ytterligere krav. Se etter et bestemt spill i artikkelen for å få vite mer.

Hvis enheten ikke er kompatibel med spillet, kan du prøve å spille på en annen enhet.

Enheten støttes ikke

Spill kan bare spilles på mobile enheter, og lastes ned fra Play Store eller App Store. Spill kan ikke spilles på TV-er eller lignende plattformer.

Bruk av Netflix-barneprofiler

Netflix-spill vil ikke vises når du bruker en barneprofil, og du kan heller ikke logge på et spill med en barneprofil.

Bruk en profil som ikke er en barneprofil for å se og laste ned spill.

Aldersgrense for profilen

Spillet vil ikke vises i Netflix-appen hvis det har en høyere aldersgrense enn profilen du bruker.

Prøv å bruke en annen profil til å spille, eller endre aldersgrense for profilen for å se flere titler.

Spillet er ikke lansert ennå

Kanskje du har hørt nyheter om et spill som kommer og er nysgjerrig på å prøve det. Så snart et Netflix-spill er tilgjengelig, vil det vises i Netflix Games-artikkelen under Tilgjengelige spill.

Hvis det ikke står der, kan du sjekke igjen senere.