Netflix sier: "Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig."

Hvis du får feilmeldingen

Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig.

Denne feilen kan oppstå når du endrer eller tilbakestiller passordet. Det betyr at passordet du valgte står på en liste over kompromitterte eller vanlige passord som vi ikke tillater av sikkerhetsårsaker. Velg et annet passord for å rette opp i denne feilen.

Passordet bør være:
  • Et annet enn det du bruker til andre nettsteder eller apper

• Inneholder minst 8 tegn

• Er en blanding av store og små bokstaver, tall og symboler

• vanskelig å gjette seg fram til – så ikke bruk "passord", "12345678" eller personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse)

Et passordprogram kan gjøre det enklere å holde orden på unike passord.