Netflix-feil AVF:11870;OS:61001;

Du får kanskje feilen AVF:11870;OS:61001; sammen med denne meldingen:

Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere.
(AVF:11870;OS:61001;)

Denne feilen kan oppstå på iPhone eller iPad når du prøver å se på Netflix samtidig som skjermspeiling eller Airplay er slått på. Selv om Netflix ikke har støtte for disse funksjonene, kan du allikevel bruke iPhone eller iPad til å se på Netflix på TV-en ved å koble til en videokabel eller ved å caste til den.

Hvis du vil slå av skjermspeiling og caste i stedet, følger du disse trinnene:

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på en iPhone eller iPad.

2. Trykk på Skjermspeiling-knappen og så på Stopp skjermspeiling.

3. Åpne Netflix-appen og gå til startskjermen.

4. Trykk på Cast-knappen øverst til høyre. Hvis du ikke finner denne knappen i appen, må du forsikre deg om at enhetene kan kobles sammen før du fortsetter.

5. Trykk på enheten din i menyen som vises.

6. Netflix åpnes på TV-en. Du må kanskje logge inn på Netflix-kontoen.

7. Prøv å spille av Netflix på iPhone eller iPad på nytt.

Hvis iPhone eller iPad sier "Fant ingen enheter", kan du følge disse trinnene for å løse problemet.