Netflix-systemkrav for HTML5-spiller og Silverlight

Du kan bruke vår HTML5-spiller eller Silverlight-tillegget til å se på filmer og serier på Netflix på datamaskiner som kjører Windows XP eller nyere, og på Intel-baserte Mac-maskiner som kjører OS X Tiger (v10.4.11) eller nyere. Du finner en fullstendig liste over krav nedenfor for både HTML5, Silverlight 4 og Silverlight 5.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Støttede nettlesere:

• Google Chrome versjon 37 eller nyere på Windows 7 eller nyere, Mac OS X 10.9 eller nyere (Mavericks), Chrome OS eller Linux*

• Internet Explorer 11 eller nyere på Windows 8.1 eller nyere

• Microsoft Edge på Windows 10

• Mozilla Firefox versjon 47 eller nyere på Windows Vista eller nyere, Mac OS X 10.7 eller nyere, eller Linux*

• Støttes på stabile og offisielle oppdateringer fra Mozilla. Versjoner fra andre enn Mozilla støttes ikke

• Opera versjon 33 eller nyere på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere og Mac OS X 10.9 eller nyere

• Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere (Yosemite)

• Støttes på alle 2012-modeller og nyere, samt utvalgte 2011-modeller

*På grunn av de mange forskjellige konfigurasjonene av Linux som finnes, kan ikke kundestøtten hjelpe med å feilsøke problemer på Linux-enheter.

Oppløsning:

• Google Chrome

• Opptil 720p på Windows, Mac og Linux

• Opptil 1080p på Chrome OS

• Internet Explorer opptil 1080p

• Microsoft Edge opptil 4K*

• Mozilla Firefox opptil 720p

• Opera opptil 720p

• Safari opptil 1080p på Mac OS X 10.10.3 eller nyere

*Strømming i 4K krever en tilkobling for HDCP 2.2 til en skjerm som kan vise 4K, Intels 7. generasjons CPU-kjerne og de siste Windows-oppdateringene. Kontakt produsenten av systemet for å bekrefte spesifikasjonene.

Operativsystemer og nettlesere

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3+

Safari
3-11

Chrome
4+

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 eller nyere (Intel-basert)

Maskinvare

Komponenter

Minstekrav

Windows

x86 eller x64 (nettlesere må være i 32-bitsmodus) 1,6 Ghz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Mac (Intel-basert)

Intel Core Duo 1,83 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Operativsystemer og nettlesere

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12+

Safari
4-11

Chrome
12+

Windows 8.1 skrivebord

Windows 8 skrivebord

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 eller nyere (Intel-basert)

Maskinvare

Komponenter

Minstekrav

Windows

x86 eller x64 (støtte for 64-bitsmodus kun for Internet Explorer) 1,6 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Mac (Intel-basert)

Intel Core Duo 1,83 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Du er kanskje også interessert i: