Netflix-systemkrav for HTML5-spiller og Silverlight

Du kan bruke Netflix HTML5-spilleren eller Silverlight-tillegget for å se på Netflix-serier og -filmer på:

• Windows-datamaskiner som kjører Windows XP eller nyere

• Intel-baserte Mac-maskiner som kjører OS X Tiger (v10.4.11) eller nyere

• iPader som kjører iPadOS 13.0 eller nyere

Se den fullstendige listen over krav nedenfor for både HTML5, Silverlight 5 og Silverlight 4.

HTML5
Silverlight 5
Silverlight 4

Operativsystem

Chrome

(90 eller nyere)

Microsoft Edge

(90 eller nyere)

Mozilla Firefox

(88 eller nyere)

Opera

(74 eller nyere)

Safari

(11 eller nyere)

Windows 7 eller nyere

Mac OS X 10.11

macOS 10.12 eller nyere

(Edge 96 eller nyere)

iPadOS 13.0 eller nyere

Chrome OS

(Chrome 96 eller nyere)

Linux**

*Safari støttes på alle Mac-maskiner fra 2012 eller nyere og utvalgte Mac-maskiner fra 2011
**På grunn av de mange forskjellige konfigurasjonene av Linux, kan ikke Netflix' kundestøtte hjelpe med å feilsøke problemer på Linux-enheter.

Merk:
Det er mulig at enkelte nettlesere som ikke støttes fungerer, men vi kan ikke garantere Netflix-opplevelsen på disse.

Oppløsning:

• Google Chrome

• Opptil 720p på Windows, Mac og Linux

• Opptil 1080p på Chrome OS

• Microsoft Edge opptil 4K*

• Mozilla Firefox opptil 720p

• Opera opptil 720p

• Safari

• Opptil 4K på macOS 11.0 eller nyere

• Opptil 1080p på macOS 10.11 til 10.15

*Strømming i 4K krever en tilkobling for HDCP 2.2 til en skjerm som kan vise 4K, Intels 7. generasjons CPU-kjerne og de siste Windows-oppdateringene. Kontakt produsenten av systemet for å bekrefte spesifikasjonene.

Operativsystemer og nettlesere

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4-10

Chrome
12-44

Windows 8.1 skrivebord

Windows 8 skrivebord

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 til 10.12.6 (Intel-basert)

Maskinvare

Komponenter

Minstekrav

Windows

x86 eller x64 (støtte for 64-bitsmodus kun for Internet Explorer) 1,6 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Mac (Intel-basert)

Intel Core Duo 1,83 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Merk:
Microsoft støtter ikke lenger Silverlight-programtillegget. Hvis du får problemer når du bruker Silverlight, anbefaler vi deg å oppdatere til en nettleser som støtter HTML5.

Operativsystemer og nettlesere

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3-10

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 til 10.12.6 (Intel-basert)

Maskinvare

Komponenter

Minstekrav

Windows

x86 eller x64 (nettlesere må være i 32-bitsmodus) 1,6 Ghz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Mac (Intel-basert)

Intel Core Duo 1,83 GHz (gigahertz) prosessor eller høyere, 512 MB RAM

Merk:
Microsoft støtter ikke lenger Silverlight-programtillegget. Hvis du får problemer når du bruker Silverlight, anbefaler vi deg å oppdatere til en nettleser som støtter HTML5.