Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Insignia

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Insignia, blant annet om hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange TV-er og Blu-ray-spillere fra Insignia i USA og Canada.

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmeunderholdningssystem fra Insignia til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Logg inn og følg trinnene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Serier og filmer på forespørsel (TV & movies on demand) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn og følg trinnene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Insignia Roku TV

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Smart-TV

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Hjelp (Help).

3. Velg Nullstill og deaktiver (Reset & Deactivate).

4. Velg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Velg Deaktiver (Deactivate) for å bekrefte deaktiveringen.

Blu-ray-spiller eller hjemmekinoanlegg

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg System.

3. Velg Gjenopprett fabrikkinnstillinger (Restore Factory Defaults).

4. Velg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Klikk på OK for å bekrefte deaktiveringen.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Insignia Ultra HD Roku TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: