Bruke Netflix på en Insignia-TV eller Blu-ray-spiller

Velkommen til Netflix på din Insignia TV, Blu-ray-spiller eller hjemmekinosystem! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Insignia-enheter.

Støttede regioner:

Netflix er tilgjengelig på TV-er og Blu-ray-spillere fra Insignia i USA og Canada.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Finn ut hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmeunderholdningssystem fra Insignia til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på TV-er og Blu-ray-spillere fra Insignia i USA og Canada.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. En aktiveringskode vises. Skriv inn denne aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Serier og filmer på forespørsel (TV & movies on demand) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn (Sign In).

4. En aktiveringskode vises. Skriv inn denne aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Hvis du bruker en smart-TV

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Hjelp (Help).

3. Velg Nullstill og deaktiver (Reset & Deactivate).

4. Velg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Velg Deaktiver (Deactivate) for å bekrefte deaktiveringen.

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller eller et hjemmekinoanlegg

1. Velg Innstillinger (Settings) fra hovedskjermbildet Hjem (Home).

2. Velg System.

3. Velg Gjenopprett fabrikkinnstillinger (Restore Factory Defaults).

4. Velg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Klikk på OK for å bekrefte deaktiveringen.

Hvis du bruker en Insignia Roku TV

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Insignia Ultra HD Roku TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: