Netflix-feil UI-117

Hvis du får feilkode UI-117, skyldes det vanligvis at informasjon som er lagret på enheten, må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

PlayStation 3

Logg ut av PlayStation Network

1. Gå til hovedmenyen for PlayStation og velg PSN.

2. Velg Kontoadministrasjon (Account Management) og trykk på trekanttasten.

3. Velg Logg ut (Sign Out) og bekreft valget.

4. Fra hovedmenyen til PlayStation velger du PSN fra den andre kolonnen fra høyre.

5. Velg Logg inn (Sign In).

6. Oppgi e-postadresse og passord for PlayStation Network (PSN).

• Hvis du har glemt påloggingsopplysningene dine, har PlayStation instruksjoner for hvordan du tilbakestiller PSN-passordet.

• Meldingen om PSN-pålogging ber om Påloggingsinformasjon (e-postadresse) og gir deg muligheten til å logge deg inn automatisk (Auto Sign In) . Hvis du merker av Automatisk innlogging-boksen, trenger du vanligvis ikke å logge inn på PlayStation Network hver gang du starter Netflix.

7. Velg Logg inn (Sign In).

• Du kan bli bedt om å samtykke i PlayStation Networks vilkår for bruk før du blir koblet til PSN. Hvis du blir bedt om det, les og godta bruksvilkårene.

8. Når du er koblet til PSN, kan du prøve Netflix på nytt.

Oppdater fastvaren på PlayStation-konsollen

1. Gå til hovedmenyen for PlayStation og velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Systemoppdatering (System Update), og bekreft valget.

3. Velg Oppdater på Internett (Update via Internet) og bekreft valget.

4. Dersom det ble funnet en ny versjon av fastvaren, kan du bekrefte valget og laste ned den nye programvaren.

5. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Avinstaller Netflix-appen

1. Gå til PS3-startskjermbildet ved å trykke på PS-knappen > Avslutt > Ja.

2. Gå til delen TV-/videotjenester, og uthev Netflix.

3. Trykk på trekanttasten.

4. Velg Slett.

5. Velg Ja.

Installer Netflix-appen på nytt

1. Gå til PS3-startskjermbildet ved å trykke på PS-knappen > Avslutt > Ja.

2. Gå til delen TV-/videotjenester, og velg Netflix.

3. Velg Ja for å starte nedlastingen.

PlayStation 4

Logg ut av PlayStation Network

1. Gå til hovedskjermbildet på PlayStation og trykk opp på styreplaten for å komme inn i menyen Funksjon.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg PlayStation Network/Kontoadministrasjon (Account Management).

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Fra hovedmenyen til PlayStation velger du PSN fra den andre kolonnen fra høyre.

6. Velg Logg inn (Sign In).

7. Oppgi e-postadresse og passord for PlayStation Network (PSN).

• Hvis du har glemt påloggingsopplysningene dine, har PlayStation instruksjoner for hvordan du tilbakestiller PSN-passordet.

• Påloggingsvinduet til PSN vil be deg om påloggingsinformasjon (e-postadresse) og gir deg muligheten til automatisk pålogging (Auto Sign In). Hvis du merker av for Auto Sign In, trenger du vanligvis ikke å logge inn på PlayStation Network hver gang du starter Netflix.

8. Velg Logg inn (Sign In).

• Du kan bli bedt om å samtykke i PlayStation Networks vilkår for bruk før du blir koblet til PSN. Hvis du blir bedt om det, les og godta bruksvilkårene.

9. Når du er koblet til PSN, kan du prøve Netflix på nytt.

Oppdater fastvaren på PlayStation-konsollen

1. Gå til hovedmenyen for PlayStation og velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Oppdatering av systemprogramvare (System Software Update), og bekreft valget.

3. Velg Oppdater på Internett (Update via Internet) og bekreft valget.

4. Dersom det ble funnet en ny versjon av fastvaren, kan du bekrefte valget og laste ned den nye programvaren.

5. Prøv Netflix på nytt.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

1. Begynn fra hovedskjermbildet på PS4.

• Hvis du ikke allerede er på hovedskjermbildet, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Lukk programmet, og deretter OK.

2. Gå til TV og video (TV & Video) og marker Netflix.

3. Trykk på Alternativer (Options) på kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

Merk:
    Å slette Netflix-appen fjerner ikke Netflix-ikonet fra hovedskjermbildet på PS4.
  6. Velg Netflix-ikonet. PlayStation-butikken starter.

7. Velg ikonet Last ned (Download).

8. Når Netflix er ferdig lastet ned, velger du Start.

9. Logg på Netflix-kontoen, og prøv å strømme igjen.

• Du kan bli bedt om å først logge deg på PlayStation Network-kontoen din (PSN).

Smart-TV

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.