Hvordan konfigurerer jeg Netflix på et Samsung Galaxy 10.1"-nettbrett?

Samsung Galaxy Tab 10.1 er kompatible med Netflix, selv om du kanskje ikke ser appen i Google Play-butikken. I stedet kan du laste ned Netflix-appen direkte fra oss. Følg trinnene nedenfor for å koble et Samsung Galaxy 10.1-nettbrett til Netflix-kontoen din.

Tillat installasjon av apper som ikke er fra Google Play Butikk

Først må du konfigurere nettbrettet slik at du kan installere appen direkte fra oss:

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Trykk på Innstillinger (Settings).

3. Trykk på Sikkerhet (Security).

4. Merk av ved siden av Ukjente kilder: Tillat installasjon av apper fra andre kilder enn Play Butikk (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Butikk).

5. Trykk på OK for å bekrefte denne endringen.

Merk:
Du kan gå tilbake til de opprinnelige innstillingene etter at du har installert Netflix-appen.

Last ned appen på Samsung Galaxy Tab 10.1"

På Galaxy-fanen:

1. Klikk på http://mcdn.netflix.com/us/mobile/android/1142/netflix-3.1-41-1142-release.apk .

2. Et blankt skjermbilde vil åpnes og lukkes igjen for å indikere at nedlastingen har startet.

3. Gå til menyen Apper (Apps).

4. Velg Nedlastinger (Downloads).

5. Velg Installer (Install).

6. Installasjonen er fullført når meldingslinjen øverst på skjermen viser Installerte Netflix (Successfully Installed Netflix).

7. Finn og start Netflix-appen.

8. Skriv inn e-postadressen og passordet for Netflix ved hjelp av tastaturet på skjermen hvis du blir bedt om dette.

Du er nå klar til å se på Netflix på Samsung Galaxy Tab 10.1 Kos deg!