Netflix sier: "Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (-116)"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv igjen senere. Hvis problemet vedvarer, vennligst besøk nettstedet til Netflix. (-116).

Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Logge inn på nytt

Hvis du trykker på OK på feilmeldingen, kan det hende du blir logget ut av enheten og sendt til innloggingssiden. Hvis dette skjer, kan du logge deg inn igjen med samme konto og prøve å se på en annen serie eller film. Hvis denne feilmeldingen vises igjen, kan du fortsette med feilsøkingen nedenfor.

Starte Android-telefonen eller -nettbrettet på nytt

Slå av enheten og slå den på igjen
  1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Ta kontakt med enhetsprodusenten
Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.