Slik bruker du Netflix.com-spilleren

Du kan bruke Netflix.com-spilleren til å se på serier og filmer på de nyeste nettleserversjonene av Chrome, Edge, Firefox, Opera og Safari på Windows og Mac. Gå gjennom våre systemkrav for mer informasjon.

• Navigering:

• Bla gjennom rader med filmplakater: Hovedsiden på Netflix.com tilbyr en rekke filmer og serier basert på hva som er populært og dine preferanser. Du kan også bla gjennom sjangrer i Se umiddelbart-rullegardinmenyen.

• Søk: Søk etter filmer eller serier, skuespillere, regissører eller sjangre i søkefeltet øverst til høyre på menylinjen på Netflix.com.

• Film- eller seriesider: Hold markøren over en plakat for en film eller serie for å se et vindu med informasjon – for eksempel et kort sammendrag, produksjonsår eller aldersgrense. Klikk på tittelen i vinduet for å se den fullstendige beskrivelsen.

• Avspilling: Klikk på en plakat for å begynne avspillingen av en film eller serie.

• Under videoavspilling kan du bruke rullefeltet nederst i avspillingsskjermbildet til å spole fremover, bakover eller for å vise flere alternativer.

• Hvis du vil avslutte avspilling, velger du Tilbake-knappen øverst til venstre på skjermbildet.

Merk:
Hvis rullefeltet eller Tilbake-knappen ikke er synlige på skjermen, beveger du markøren til de vises.
  • Støttede regioner: Netflix fungerer i nettlesere i alle regioner hvor Netflix er tilgjengelig.

• Oppløsning:

• Google Chrome

• Opptil 720p på Windows, Mac og Linux

• Opptil 1080p på Chrome OS

• Microsoft Edge opptil 4K*

• Mozilla Firefox opptil 720p

• Opera opptil 720p

• Safari opptil 1080p på macOS 10.11 til 10.15

• Safari opptil 4K på macOS 11.0 eller nyere

• Undertekster og alternativ lyd: Velg ikonet Lyd og undertekster for å velge et lydspor på et annet språk eller slå på undertekster, hvis dette er tilgjengelig i filmen eller serien.

Merk:
 Det er mulig at enkelte nettlesere som ikke støttes fungerer, men vi kan ikke garantere Netflix-opplevelsen på disse.