Tastatur mangler ved innlogging eller registrering for Netflix.

Hvis tastaturet mangler eller er tomt på innloggings- eller registreringsskjermbildet for Netflix, skyldes det vanligvis et problem med Internett-tilkoblingen. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Start Netflix-appen på nytt

1. Gå ut av skjermbildet du er på ved å trykke på tilbakeknappen på fjernkontrollen eller kontrolleren.

2. Avslutt Netflix-appen.

3. Start Netflix på nytt.

4. Prøv å logge på eller registrere deg igjen.

5. Hvis tastaturet fremdeles ikke lastes inn, gjentar du trinnene ovenfor.

6. Hvis det ikke hjalp å gjenta trinnene, må du fortsette nedenfor.

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

Logge av Netflix
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Forbedre Wi-Fi-signalet ditt

Slik forbedrer du Wi-Fi:

• Flytt ruteren og enheten nærmere hverandre. Om mulig sett dem i samme rom.

• Flytt ruteren vekk fra andre trådløse enheter og apparater.

• Sett ruteren i et åpent rom opp i høyden. Rutere får bedre signal på skrivebord eller bokhyller.