Kontakt oss i Netflix-appen

For å ta kontakt med Netflix-kundestøtte via Netflix-appen må du laste ned appen på iPhone, iPad eller en telefon eller et nettbrett med Android. Å ringe fra Netflix-appen krever også at du har en stabil Internett-tilkobling via Wi-Fi eller mobilnett.

Konfigurer appen

Følg konfigurasjonstrinnene for å laste ned appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Følg konfigurasjonstrinnene våre for å laste ned appen på telefoner eller nettbrett med Android.

Kontakt Netflix i appen

Hvis du er Netflix-medlem, følger du disse trinnene når du har logget inn i appen:

1. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

2. Trykk på Meny øverst til høyre.

3. Trykk på Hjelp .

4. Trykk på Ring eller Chat -knappen.

Hvis du ikke er Netflix-medlem, følger du disse trinnene etter å ha startet appen:

1. Trykk på Hjelp øverst til høyre.

2. Trykk på Ring eller Chat -knappen.

Å ringe fra Netflix-appen ved å koble til via Wi-Fi eller mobilnett er gratis, uten ekstra kostnad for fjernsamtaler. Kostnader for databruk kan imidlertid påløpe avhengig av operatøren.