Netflix viser meldingen "Netflix har dessverre stoppet."

Hvis du får følgende feilmelding på Android-telefonen, -nettbrettet eller TV-en:

Netflix har dessverre stoppet

Det betyr vanligvis at appen eller systemet må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for enheten nedenfor for å løse dette problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Bruker du en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider?

Hvis du bruker en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider, besøk produsentens nettsted og oppdater til versjon 1.0.06.011 eller nyere. Hvis du har problemer med oppdateringen, vennligst kontakt brukerstøtten til Linksys. Hvis du ikke bruker en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Oppdater Android OS-versjonen

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på System > Systemoppdatering.

3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

4. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Installer Netflix-appen på nytt

Disse trinnene fjerner alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av Netflix-kontoen.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og trykk på Netflix-appen i listen.

3. Trykk på Avinstaller.

4. Trykk på Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Trykk på Åpne, og prøv Netflix på nytt.

Bruker du et Lenovo Yoga-nettbrett?

Hvis du bruker et Lenovo Yoga-nettbrett, må du bekrefte enhetens modell:

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Velg Generelt.

3. Velg Om enhet.

4. Se på modellen som er oppført under Modellnummer.

• Hvis modellen er oppført som B8080-F eller B8080-H:

• Det er et maskinvare- eller programvareproblem med enheten, som bare enhetsprodusenten kan løse. For å kunne fortsette å se på Netflix bør du kontakte produsenten. Kan de ha forslag til å fikse enheten. Hvis de ikke har andre forslag, eller disse fremgangsmåtene ikke løser problemet, må du bruke en annen Netflix-aktivert enhet for å fortsette å strømme.

• Hvis modellen ikke er B8080-F eller B8080, eller hvis enheten din ikke er et Lenovo Yoga-nettbrett, kan du forsøke feilsøkingsmetodene nedenfor.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.

Android TV

Bruker du en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider?

Hvis du bruker en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider, besøk produsentens nettsted, og oppdater til versjon 1.0.06.011 eller nyere. Hvis du har problemer med oppdateringen, vennligst kontakt brukerstøtten til Linksys. Hvis du ikke bruker en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-utvider, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Kontroller at TV-en din er oppdatert

1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen.

2. Gå til og velg Innstillinger.

3. Gå til og velg Om.

4. Velg Oppdatering av systemprogramvare.

5. Velg Se etter en oppdatering av systemprogramvare.

6. Når du har lastet ned tilgjengelige oppdateringer, kan du prøve Netflix på nytt.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.