Netflix-feil U7361-1253-800705AA

Hvis du får feilkode U7361-1253-800705AA på en Windows-datamaskin, betyr det vanligvis at datamaskinen din må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Windows 10

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Installer Microsofts Media Feature Pack

Hvis du bruker Windows 10 N eller Windows 10 KN-utgaven, foreslår vi at du laster ned Windows Media Feature Pack. Når nedlastingen er fullført, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt. Du kan bekrefte hvilken Windows Edition du bruker ved å søke etter Om din PC (About your PC) i Windows.

Merk:
Hvis du ikke ser en Windows Media Feature Pack til Windows 10-versjonen din, må du ta kontakt med Microsoft for å få hjelp til å finne ut hvilken Windows Media Feature Pack som passer til datamaskinen din.

Windows 11

Oppdatere Windows-versjon

Bruk lenkene nedenfor for å se trinnene for å se etter oppdateringer til din versjon av Windows. Prøv deretter Netflix på nytt.

Datamaskiner som bruker Windows XP eller Vista kan ikke oppdatere til en versjon som Netflix støtter. Vi anbefaler å bruke en datamaskin med Windows 10 eller nyere installert.