Slik kontrollerer du hvor mye data Netflix bruker

Når du ser på serier eller filmer på Netflix-appen, bruker du varierende datamengder per time avhengig av videokvalitet. Du kan justere innstillingene for databruk ved å følge trinnene nedenfor.

Nettleser
Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

Netflix tilbyr fire innstillinger for databruk.

Data brukt per time og per enhet:

1. Lav: laveste videokvalitet, opptil 0,3 GB

2. Medium: standard videokvalitet, opptil 0,7 GB

3. Høy: best videokvalitet:

• Standard oppløsning: opptil 1 GB

• Høy oppløsning: opptil 3 GB

• Ultra HD (4K): opptil 7 GB

4. Automatisk: Justeres automatisk for å levere høyest mulig kvalitet basert på gjeldende Internett-hastighet.

Justere innstillingene for dataforbruk

Du kan bruke forskjellige innstillinger for databruk for hver profil på kontoen din. Slik endrer du innstillingene:

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For noen kontoer, velg Profiler og velg en profil.

3. Velg Innstillinger for avspilling.

4. Velg ønsket innstilling for dataforbruk.

Merk:
    Begrensning av databruk kan påvirke videokvaliteten.
  5. Velg Lagre.

Netflix tilbyr fire innstillinger for mobildatabruk:

1. Automatisk: Netflix-appen velger en innstilling som balanserer dataforbruket med videokvalitet. Du kan se omtrent 4 timer per GB med data.

2. Kun Wi-Fi: Strømmer bare når enheten er koblet til Wi-Fi.

3. Spar data: Se cirka 6 timer per GB med data.

4. Maks datamengde:

• Den beste kvaliteten for enheten din og seriene og filmene du ser på.

• Kan bruke 1 GB per 20 minutter eller mer, avhengig av enhet og nettverkshastighet.

• Anbefales bare hvis du har et ubegrenset abonnement.

Merk:
Hvis du også har konfigurert bruken av Netflix-data, kommer ikke strømming på mobilenheter til å overskride denne innstillingen.

Justere innstillingene for forbruk av mobildata

Slik velger du innstillingen som fungerer best for ditt mobilabonnement:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Under Videoavspilling velger du Mobildatabruk .

• Hvis du vil endre datainnstillingene for nedlastinger, kan du slå Kun Wi-Fi på eller av under Nedlastinger

6. Velg ønsket innstilling.

Merk:
Du kan ikke endre denne innstillingen hvis Automatisk er slått på eller du har nedlastinger som venter. Hvis den foretrukne datainnstillingen din er grået ut, slår du av Automatisk, avslutter alle nedlastinger som venter, eller venter til de er lastet ned før du prøver på nytt.