Netflix-feil 113

Hvis du ser feilkode 113 på en Apple-TV, ofte fulgt av en av følgende meldinger:

Beklager, vi kunne ikke logge deg på.
Kontonavnet eller passordet for Netflix kunne ikke bekreftes. Prøv på nytt. Gå til www.netflix.com/support for å få mer informasjon.

Dette skyldes vanligvis at det er et problem med innloggingsopplysningene dine. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sjekk e-post og passord

Kontroller at riktig e-postadresse vises på TV-en. Hvis den ikke er det, kan du klikke på Forrige for å gå tilbake og rette den.

Skriv inn passordet ditt på nytt, og husk at Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver. Klikk på pilen på skjermen for å bytte mellom store og små bokstaver. Klikk på Vis passord for å vise passordet og bekrefte at det stemmer.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Slett Netflix

1. På startskjermen til Apple TV markerer du Netflix-appen.

2. Trykk og hold inne midten av fjernkontrollens berøringsflate eller klikkpute inntil Netflix-ikonet begynner å riste.

3. Trykk på spill av/pause-knappen for å slette appen.

4. Velg Slett (Delete) for å bekrefte.

Installer Netflix på nytt

1. Åpne App Store på startskjermen til Apple TV.

2. Søk etter "Netflix" for å finne appen og trykk på Installer.

3. Prøv Netflix på nytt.

Oppdater Apple TV

1. Gå til startskjermen og velg Innstillinger.

2. Velg System > Programvareoppdateringer > Oppdater programvare.

3. Velg Last ned og installer hvis tilgjengelig. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at enheten allerede er oppdatert.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Disse trinnene kan være annerledes for Apple TV-modellen din. Gå til Apples nettsted for brukerstøtte for trinn for å oppdatere programvaren på Apple TV.

Nullstill alle innstillingene på Apple TV

Denne fremgangsmåten sletter Apple TV, tilbakestiller lagrede innstillinger og sletter data som er lagret på enheten, deriblant innloggingsopplysningene for Netflix og Wi-Fi-navn og -passord. Sørg for at du har denne informasjonen for hånden, og følg disse trinnene bare hvis de andre trinnene ikke har løst problemet.

Slik løser du problemet:

1. Følg fremgangsmåten fra Apple for å tilbakestille eller gjenopprette Apple TV til fabrikkinnstillingene.

2. Når du har tilbakestilt Apple TV og har fullført den innledende installasjonen, kan du prøve Netflix på nytt.