Netflix-feil ui-800-3 (205040)

Netflix har oppdaget en feil. Prøver på nytt om [X] sekunder.
Kode: ui-800-3 (205040)

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på enheten, hindrer Netflix i å spille av.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV-er og mediespillere for strømming

Smart-TV

Logge av Netflix
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Fire TV/Stick

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Installer Netflix-appen på nytt

Slik avinstallerer du Netflix:

1. Trykk på Hjem (Home) hjem-knapp på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Gå til Netflix-appen og trykk på Alternativer (Options) alternativer-knapp.

3. Velg Avinstaller (Uninstall).

4. Velg Avinstaller (Uninstall) på nytt for å bekrefte.

Slik installerer du Netflix på nytt:

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen til Fire TV.

2. Velg Last ned (Download) og så Åpne (Open).

3. Prøv Netflix på nytt.

Roku TV/Stick

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Deaktiver og aktiver Netflix-appen på nytt

Roku 1

1. Trykk på Hjem-knappen på Roku-fjernkontrollen for å gå til hovedskjermbildet på Roku-enheten.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Netflix-innstillinger.

4. Velg Deaktiver denne spilleren fra Netflix-kontoen min.

5. Velg Ja. Enheten er nå deaktivert.

6. Velg Netflix fra hovedskjermbildet og følg instruksjonene for å reaktivere appen.

7. Logg av kontoen, og prøv Netflix igjen.

Alle andre Roku-modeller

1. Trykk på Hjem-knappen på Roku-fjernkontrollen for å gå til hovedskjermbildet på Roku-enheten.

2. Marker Netflix-appen og trykk på stjernetasten på fjernkontrollen.

3. Velg Fjern kanal.

4. Velg Fjern kanal igjen for å bekrefte.

5. Velg Strømmekanaler fra hovedskjermbildet.

6. Velg Filmer og serier.

7. Velg Netflix.

8. Velg Legg til kanal.

9. Velg Gå til kanal.

10. Logg av kontoen, og prøv Netflix igjen.

Mottaker

Logge av Netflix
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Blu-ray-spiller

Logge av Netflix
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Spillkonsoller

PlayStation 5

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

PlayStation 4

Logge av Netflix
  1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

PlayStation 3

Logge av Netflix
På japanske PlayStation-enheter brukes O i stedet for X for å bekrefte valg.
  1. Begynn på hovedskjermbildet til PS3.

• Hvis du ikke allerede er på startsiden, holder du inne PS3-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt og velger deretter Ja.

2. Gå til TV-og videotjenester (TV/Video Services) og velg Netflix.

3. Trykk på X.

4. Rett etter at du har trykket på X, trykker du på og holder inne både Start og Velg (Select) til du ser en melding der det står: Vil du nullstille Netflix-innstillingene dine og registrere deg på nytt? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?)

5. Velg Ja (Yes).

6. Oppgi e-postadressen og passordet, og prøv Netflix på nytt.

Xbox Series X/S

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Xbox One

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

Avinstaller Netflix-appen:

1. Begynn på Xbox-dashbordet.

2. Velg Mine spill og apper (My Games & Apps).

Merk:
    Du må kanskje rulle ned for å se dette alternativet.
  3. Velg Apper (Apper) fra alternativene på venstre side.

4. Marker Netflix-appen og trykk på Meny-knappen (Menu) på kontrolleren.

5. Velg Administrer app (Manage App).

6. Velg Avinstaller alle (Uninstall All).

7. Velg Avinstaller alle (Uninstall All) igjen for å bekrefte.

Installer Netflix-appen på nytt:

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home) på Xbox One.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er ferdig nedlastet, velg Start (Launch) for å logge inn og prøve Netflix på nytt.

Xbox 360

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

Avinstaller Netflix

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper > Mine apper.

2. Marker Netflix-appen.

3. Trykk på X-knappen for mer informasjon om appen.

4. Velg Slett > Ja.

Installer Netflix på nytt

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper.

2. Velg Netflix for å laste ned appen.