Netflix sier: "Nettverksfeil: Vi har problemer med å koble til Netflix".

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Nettverksfeil: Vi har problemer med å koble til Netflix. Prøv igjen senere.

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

Avslutt og åpne appen på nytt

1. Åpne appveksleren ved å trykke to ganger på Hjem-knappen. Hvis enheten din ikke har en hjem-knapp, sveiper du opp fra nedre kant av skjermen og holder fingeren stille en stund.

2. Sveip opp på appen for å avslutte den.

3. Åpne appen og prøv på nytt.

Merk:
Denne fremgangsmåten kan være annerledes på enheten din. Gå til Apple nettsted for brukerstøtte for å få fremgangsmåten for å avslutte og gjenåpne en app på iPhone eller iPad.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis fremgangsmåten ikke løser problemet, kontakter du Internett-leverandøren din for å få hjelp med å løse problemet med nettverkstilkoblingen.

Internett-leverandøren din kan gjøre følgende:

• Kontrollere om Internett er nede der du befinner deg.

• Løse vanlige problemer med ruter eller modem og feil nettverksinnstillinger.

• Starte nettverkstilkoblingen din på nytt eller tilbakestille nettverkstilkoblingen.

Når du snakker med Internett-leverandøren din, informerer du dem om følgende:

• Om problemet bare oppstår på én enhet eller andre enheter på det samme nettverket.

• Om enheten tilkobles via Wi-Fi eller direkte med en kabel.

Før du avslutter samtalen med Internett-leverandøren din:

• Gå til fast.com i en nettleser for teste Internett-hastigheten din og forbindelsen direkte til Netflix.

• Prøv å spille av Netflix på nytt for å være sikker på at problemet er løst.