Netflix sier "Feil på nettstedet Netflix"

Hvis du får feilmeldingen

Feil på nettstedet Netflix
Vi kunne ikke behandle forespørselen.
Gå til startsiden til Netflix ved å klikke på knappen nedenfor.

Dette skyldes vanligvis at nettleseren din må oppdateres, eller at det er et problem med nettverkstilkoblingen. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Logg inn på en annen enhet

Logg deg på Netflix på en annen enhet som er på samme nettverk som datamaskinen for å finne ut av problemet.

Merk:
Hvis du allerede har logget inn på en annen enhet, må du logge ut av Netflix og så logge inn igjen.
  • Hvis du ser en feilkode eller feilmelding når du logger inn, gjør endringer på kontoen din eller prøver å se, betyr det at Netflix-kontoen din ikke kobler til. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke ser en feilkode eller feilmelding, fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Bruk en annen nettleser eller enhet

Hvis du vil fortsette å se på Netflix, åpner du en annen nettleser eller bruker en annen Netflix-støttet enhet.

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

I dette trinnet må du sørge for å slå av datamaskinen og alt utstyr på hjemmenettverket og la det være avslått i 30 sekunder før du kobler til hver enhet igjen, én etter én.

1. Slå av datamaskinen.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til indikatorlampene er tilbake i normal tilstand. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, må du koble den til og vente til indikatorlampene er tilbake i normal tilstand.

4. Slå på datamaskinen igjen, og prøv Netflix på nytt.