Netflix-feil U7111-5005

Hvis du får feilkode U7111-5005 på en datamaskin eller et nettbrett med Windows, ofte fulgt av følgende melding:

Strømmefeil
Kontoen din er sperret på grunn av et problem med forrige betaling. Gå til netflix.com/payment for å oppdatere.

Det betyr at Netflix ikke kunne innhente betalingen. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Kontroller kontostatusen på Netflix.com

1. Gå til din Konto-side.

2. Følg instruksjonene i varselet øverst på siden.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.