Netflix-feil S7363-1260-FFFFD1C1

Hvis du ser feilkode S7363-1260-FFFFD1C1 på en Mac, ofte fulgt av følgende melding:

Oida, det gikk visst galt ...
Uventet feil
Det oppstod en uventet feil. Oppdater siden, og prøv på nytt.

Dette er på grunn av en teknisk begrensning på enkelte eldre Mac-datamaskiner. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Lukk mediespillere

Lukk mediespillere som YouTube, iTunes og QuickTime.

1. Velg Apple-ikonetøverst til venstre på skjermen.

2. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

3. Velg eventuelle mediespillere som fortsatt kjører og velg Tving avslutning (Force Quit).

4. Lukk Safari, og start den deretter på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Start datamaskinen på nytt

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Hvis problemet ikke løses ved å starte datamaskinen på nytt, eller hvis det bare løser problemet midlertidig, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Bruk en annen nettleser eller enhet

Hvis du vil fortsette å se på Netflix, åpner du en annen nettleser eller bruker en annen Netflix-støttet enhet.