Netflix viser meldingen "Du har ikke nok lagringsplass på denne enheten. (10014)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Du har ikke nok lagringsplass på denne enheten. (10014)

Det betyr at du ikke har nok ledig plass til å laste ned den ønskede tittelen. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Slette én serie eller film

1. Trykk på Nedlastinger øverst til høyre og deretter på en film eller serie.

2. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av episoden eller filmen med problemet.

3. Trykk på Slett nedlasting.

Slett alle nedlastinger

1. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

2. Trykk på Meny øverst til høyre.

3. Trykk på App-innstillinger.

4. Trykk på Slett alle nedlastinger og deretter på Slett.

Hvis du ikke hadde andre nedlastede titler på enheten, eller hvis fjerning av alle nedlastede titler ikke frigjorde nok plass, må du fjerne annet lagret innhold fra enheten. Gå til Apples nettsted for kundestøtte for å få detaljerte instruksjoner om hvordan du sletter innhold manuelt.