Netflix sier: "Du har nådd den årlige nedlastingsgrensen for denne videoen. (10016-22007)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Du har nådd den årlige nedlastingsgrensen for denne videoen. (10016-22007)

Meldingen betyr at du har nådd maksimalt antall nedlastinger for en bestemt serie eller film.

Enkelte serier og filmer kan bare lastes ned et begrenset antall ganger per år per konto. Hvis du vil se serien eller filmen før dette tidspunktet, må du koble til Internett og strømme den. Ellers velger du en annen serie eller film for nedlastning.