Netflix-feil S7363-1260-FFFFD089

Hvis du får feilkode S7363-1260-FFFFD089 på en Mac, skyldes det vanligvis at det er lagret informasjon i nettleseren som må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Lukk mediespillere

Lukk mediespillere som YouTube, iTunes og QuickTime.

1. Velg Apple-ikonetøverst til venstre på skjermen.

2. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

3. Velg eventuelle mediespillere som fortsatt kjører og velg Tving avslutning (Force Quit).

4. Lukk Safari, og start den deretter på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Fjern nettstedsdata for Netflix

1. Gå til Safari-menyen øverst til venstre i nettleseren.

2. Velg Innstillinger (Preferences).

3. Velg Personvern (Privacy).

4. Under Informasjonskapsler og nettstedsdata (Cookies and website data), velger du Detaljer (Details) eller Administrer nettstedsdata (Manage Website Data).

5. Søk etter Netflix.

6. Velg Fjern (Remove).

7. Velg Fjern nå.

8. Etter at nettstedsdataene for Netflix er slettet, tvinger du avslutning av Safari og prøver Netflix på nytt.

Slik tvinger du avslutning av Safari:

1. Velg Apple-ikonet øverst til venstre i nettleseren.

2. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

3. Velg Safari.

4. Velg Tvungen avslutning (Force quit).

5. Bekreft valget.

6. Prøv Netflix på nytt.

Bruk en annen nettleser eller enhet

Hvis du vil fortsette å se på Netflix, åpner du en annen nettleser eller bruker en annen Netflix-støttet enhet.