Netflix-feil tvq-pb-101 (5.2.5)

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Fire TV/Stick

Start enheten på nytt

1. Trykk på Hjem-knappen (Home) på fjernkontrollen til Amazon Fire TV-en.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Min Fire TV.

• Hvis du ikke ser Min Fire TV, velger du System eller Enhet.

4. Velg Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

1. Trykk på Hjem-knappen (Home) på fjernkontrollen til Amazon Fire TV-en.

2. Rull til høyre, og velg Innstillinger (Settings).

3. Rull til høyre, og velg Applikasjoner (Applications).

4. Velg Administrer installerte applikasjoner (Manage installed applications).

5. Finn og velg Netflix-appen.

6. Rull ned til og velg Tøm data (Clear data).

7. Velg Tøm data (Clear Data) igjen.

8. Rull ned til og velg Tøm hurtigbuffer (Clear cache).

9. Koble Amazon Fire TV fra strømmen i 30 sekunder

10. Koble Amazon Fire TV til strømuttaket igjen og prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Strømmespiller

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten.

Merk:
    Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.
  2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Feilsøk maskinvaretilkoblingen

Det kan ha oppstått et problem med koblingen mellom enheten og TV-en.

Slik løser du problemet:

1. Forsikre deg om at du bruker en HDMI-kabel.

2. Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen.

3. Omgå eventuelle mottakere eller lydsystemer ved å koble enheten direkte til TV-en med en HDMI-kabel.

4. Prøv en annen HDMI-port på TV-en.

5. Prøv en ny HDMI-kabel.

6. Prøv om mulig en HDMI-port på en annen TV.

• Hvis du kan strømme på en annen TV, kan det skyldes et problem med HDMI-porten på den opprinnelige TV-en. Ta kontakt med produsenten av TV-en for å få hjelp.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Mottaker

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten.

Merk:
    Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.
  2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Feilsøk maskinvaretilkoblingen

Det kan ha oppstått et problem med koblingen mellom enheten og TV-en.

Slik løser du problemet:

1. Forsikre deg om at du bruker en HDMI-kabel.

2. Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen.

3. Omgå eventuelle mottakere eller lydsystemer ved å koble enheten direkte til TV-en med en HDMI-kabel.

4. Prøv en annen HDMI-port på TV-en.

5. Prøv en ny HDMI-kabel.

6. Prøv om mulig en HDMI-port på en annen TV.

• Hvis du kan strømme på en annen TV, kan det skyldes et problem med HDMI-porten på den opprinnelige TV-en. Ta kontakt med produsenten av TV-en for å få hjelp.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Xbox One