Netflix sier "Beklager, du har ingen Internett-tilkobling. (N0)"

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, du har ingen Internett-tilkobling. Koble til og prøv på nytt. (N0)

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer Windows 10-datamaskinen i å koble seg til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Test Internett-tilkoblingen

Du kan teste enhetens tilkobling til Internett ved å prøve å gå til en nettside fra enheten, f.eks. netflix.com.

Hvis nettleseren ikke kan åpne siden fordi datamaskinen din ikke er koblet til Internett, kan det hende du har et tilkoblingsproblem som krever feilsøking av hjemmenettverket eller datamaskinens tilkobling til Internett. Se Microsofts støtteside for ytterligere hjelp.

Når du er koblet til Internett, kan du prøve Netflix på nytt.

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.