Netflix viser meldingen "Kontroller at enheten er tilkoblet et nettverk, og at dato- og tidsinnstillingene er riktige. (-400)"

Kontroller at enheten er tilkoblet et nettverk, og at dato- og tidsinnstillingene er riktige. (-400)

Slik løser du problemet på en telefon eller et nettbrett med Android:

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Sjekk innstillingene for dato og klokkeslett

Hvis dato- eller klokkeslettinnstillingene ikke samsvarer med gjeldende klokkeslett og posisjon, kan det føre til at Netflix slutter å fungere.

1. Åpne Android-innstillingene.

2. Finn Dato og klokkeslett (Date & time).

3. Sørg for at den er satt til Automatisk eller Bruk nettverkets eget klokkeslett / egen tidssone.

4. Prøv Netflix på nytt.

Koble til nettverket på nytt

1. Gå til hovedskjermbildet på Android, og deretter til Innstillinger (Settings).

2. Velg Tilkoblinger (Connections).

• Hvis du ikke ser Tilkoblinger (Connections), fortsetter du til neste trinn.

3. Velg Wi-Fi.

4. Velg nettverket du er tilkoblet for øyeblikket.

5. Velg Glem (Forget).

6. Når du ikke lenger er tilkoblet nettverket, kobler du til ønsket nettverk på nytt.

7. Prøv Netflix på nytt.