Netflix viser meldingen "Det oppsto et problem med avspilling av video. (5.2)"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (5.2)

Dette skyldes vanligvis at enheten din må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Avslutt og åpne appen på nytt

1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Tving avslutning (Force Stop) > OK.

4. Åpne appen igjen og prøv på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å avslutte og gjenåpne en app kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Disse trinnene fjerner alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av Netflix-kontoen.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og trykk på Netflix-appen i listen.

3. Trykk på Avinstaller.

4. Trykk på Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Trykk på Åpne, og prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.