Netflix viser meldingen "Det oppsto et problem med pålogging."

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Det oppsto et problem med påloggingen.
Prøv på nytt senere.

Dette betyr vanligvis at det er lagret data på enheten som må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Se etter nylige e-poster fra Netflix

Hvis du nylig har fått en e-post fra Netflix der det står at vi har tilbakestilt passordet ditt, kan du følge disse trinnene for å få tilgang til kontoen din igjen.

Hvis du ikke nylig har mottatt en e-post fra Netflix, kan du fortsette feilsøkingen under.

Tilbakestill Netflix-appen

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Netflix.

3. Skyv bryteren Tilbakestill til På for å tilbakestille appen.

4. Prøv Netflix på nytt.

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).