Netflix viser meldingen "Den valgte kontoen og profilen må være den samme på både kontrollen og målenheten (16002)"

Hvis du får feilen 16002 sammen med følgende melding:

Den valgte kontoen og profilen må være den samme på både kontrollen og målenheten (16002)

Det kan være et konfigurasjonsproblem knyttet til Netflix som hindrer enheten din i å koble til casting-enheten. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Chromecast

Hvis du bruker en mobil- eller satellittilkobling

Hvis du bruker en mobil- eller satellittilkobling, kan det hende at tjenesten din ikke støtter strømming eller ikke oppfyller Netflix' krav til strømming. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få hjelp.

Bytt Netflix-profil

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix profilknapp nederst til høyre.

3. Trykk på Profil profilknapp, og trykk deretter på en annen profil for å bytte til den.

4. Følg trinnene ovenfor for å bytte tilbake til den opprinnelige profilen.

5. Prøv å caste Netflix på nytt.

Slå av Chromcast og slå den på igjen

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Slå av telefonen eller nettbrettet og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Andre enheter med støtte for casting

Hvis du bruker en mobil- eller satellittilkobling

Hvis du bruker en mobil- eller satellittilkobling, kan det hende at tjenesten din ikke støtter strømming eller ikke oppfyller Netflix' krav til strømming. Kontakt tjenesteleverandøren din for å få hjelp.

Bytt Netflix-profil

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix profilknapp nederst til høyre.

3. Trykk på Profil profilknapp, og trykk deretter på en annen profil for å bytte til den.

4. Følg trinnene ovenfor for å bytte tilbake til den opprinnelige profilen.

5. Prøv å caste Netflix på nytt.