Netflix sier: "Vi har problemer med å koble til Netflix. (3.3)"

Hvis du får feilmeldingen

Vi har problemer med å koble til Netflix. Prøv på nytt senere eller prøv en annen nettverkstilkobling. (3.3)

Det skyldes vanligvis et problem med en innstilling i nettverkskonfigurasjonen som hindrer Android-telefonen eller nettbrettet i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.