Netflix-feil tvq-st-128

Hvis du får feilkode tvq-st-128, ofte sammen med følgende melding:

Netflix har oppdaget en feil (Netflix has encountered an error)

Dette skyldes vanligvis at et tilkoblingsproblem forhindrer enheten i å få tilgang til Netflix. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

PlayStation 3

Gå til Netflix.com i en nettleser
  1. Bruk en annen datamaskin eller mobilenhet og koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser, gå til netflix.com/clearcookies og logg deg inn på Netflix-kontoen din.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix-tjenesten akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke får en feil i nettleseren mens du utfører dette trinnet, kan det hende feilen skyldes et annet problem. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

PlayStation 4

Gå til Netflix.com i en nettleser
  1. Bruk en annen datamaskin eller mobilenhet og koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser, gå til netflix.com/clearcookies og logg deg inn på Netflix-kontoen din.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix-tjenesten akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke får en feil i nettleseren mens du utfører dette trinnet, kan det hende feilen skyldes et annet problem. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

PlayStation 5

Gå til Netflix.com i en nettleser
  1. Bruk en annen datamaskin eller mobilenhet og koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser, gå til netflix.com/clearcookies og logg deg inn på Netflix-kontoen din.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix-tjenesten akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke får en feil i nettleseren mens du utfører dette trinnet, kan det hende feilen skyldes et annet problem. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

Roku

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Mottaker eller strømmespiller

Gå til Netflix.com i en nettleser
  1. Bruk en annen datamaskin eller mobilenhet og koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser, gå til netflix.com/clearcookies og logg deg inn på Netflix-kontoen din.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix-tjenesten akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Hvis du ikke får en feil i nettleseren mens du utfører dette trinnet, kan det hende feilen skyldes et annet problem. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

Smart-TV

Gå til Netflix.com i en nettleser

1. Bruk en datamaskin, telefon eller et nettbrett til å koble til det samme nettverket eller Wi-Fi-nettverket som enheten med problemet.

2. Åpne en nettleser og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klikk på Logg inn øverst til høyre.

4. Logg deg på Netflix-kontoen.

• Hvis du får feilmeldingen NSEZ-403, betyr det at vi ikke kan koble kontoen din til Netflix akkurat nå. Prøv igjen senere.

• Fortsett til neste trinn hvis du ikke får en feilmelding.

Sjekk om nettverket kan spille av Netflix

Offentlige nettverk:

For Wi-Fi på steder som kaféer, hoteller eller skoler kan du spørre om videotjenester som Netflix er blokkert.

Private nettverk:

Sjekk om tilkoblingen din er tregere enn våre anbefalte hastigheter og ta kontakt med internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.

Tilkoblinger som mobile tilgangspunkter, mobildata eller satellittnettverk kan være for trege til å bruke Netflix.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av eller koble fra strømmen til smart-TV-en din.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til ingen nye lamper blinker. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, koble den til, og vent til ingen nye lamper blinker.

4. Slå på smart-TV-en igjen og prøv Netflix på nytt.