Mijn profiel wordt niet geopend op mijn computer.

Als je je profiel niet kunt openen op je computer, wijst dit meestal op een instelling in je browser die moet worden gewijzigd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Mac-computers

Cookies inschakelen in Safari

1. In het menu van Safari selecteer je Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Cookies en websitegegevens (Cookies and website data) de optie Toestaan van websites die ik bezoek (Allow from websites I visit).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Windows-computers