Netflix-fout (10002)

Als de foutcode (10002) optreedt op je iPhone, iPad of iPod touch, wijst dit er meestal op dat bepaalde gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-app opnieuw installeren
Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.