Netflix geeft de melding 'Sorry. Er is een probleem opgetreden. Probeer het later opnieuw.'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Sorry. Er is een probleem opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Als je de browser wilt sluiten, druk dan op de EXIT-toets op de afstandsbediening. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar www.netflix.com/help vanaf je computer.

Dit wijst er meestal op dat er geen titels in Mijn lijst (My List) staan. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Een titel toevoegen aan Mijn lijst (My List)

1. Ga op een computer naar Netflix.com

2. Houd de cursor boven een serie of film en selecteer de optie + of selecteer een serie of film en vervolgens + Mijn lijst (+ My List).

3. Herhaal dit met zoveel titels als je wilt (maximaal 500) en probeer Netflix opnieuw.