Netflix-fout F7121-1331

Als de foutcode F7121-1331 optreedt op je computer, vaak in combinatie met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
Onverwachte fout
Er is een onverwachte fout opgetreden. Laad de pagina nogmaals en probeer het opnieuw.

Dit wijst er meestal op dat gegevens in je browser moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Download de meest recente versie van Firefox

1. Ga naar de officiële website van Mozilla en selecteer de optie om Firefox te downloaden.

2. Probeer Netflix opnieuw nadat Firefox is geïnstalleerd.

Een andere browser of ander apparaat gebruiken

Open een andere browser of gebruik een ander door Netflix ondersteund apparaat om Netflix te blijven kijken.