Netflix geeft de melding 'Deze webpagina kan niet worden bereikt'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je computer:

Deze webpagina kan niet worden bereikt.

Dit wijst meestal op een probleem met de netwerkverbinding waardoor je Chrome-browser geen contact kan maken met de Netflix-service. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer het websiteadres

Controleer of je netflix.com hebt ingetypt in de adresbalk van Chrome. Als je na het controleren van het adres nog steeds geen toegang tot de Netflix-website hebt, ga je hieronder verder om het probleem op te lossen.

Ga naar de supportpagina van Google

Ga naar de supportpagina van Google en volg de benodigde stappen. Probeer Netflix daarna opnieuw.