Netflix-fout U7361-1254-80070057

Als de foutcode U7361-1254-80070057 optreedt op je Windows 10-computer of -tablet, komt dit meestal door een monitor of scherm waarvoor geen ondersteuning wordt geboden. Netflix ondersteunt alleen het afspelen op interne monitors of HDCP-compatibele monitors (High-bandwidth Digital Content Protection). Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Koppel extra schermen los

Koppel je computer los van externe monitors of tv's en probeer de serie of film opnieuw af te spelen. Als hiermee het probleem is opgelost, wordt HDCP-kopieerbeveiliging waarschijnlijk niet ondersteund op je externe monitor of tv.

Wat moet ik nu doen?

Neem contact op met de klantenservice als het probleem niet is opgelost na het loskoppelen van de monitor of als je geen externe monitor gebruikte.