Ik zie een rode of een groene x wanneer ik Netflix kijk.

Als je een rode of groene x op je scherm ziet wanneer je een serie of film probeert te kijken, wijst dit meestal op een hardwareprobleem waardoor je apparaat geen beschermde content kan afspelen. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Nvidia Shield

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Mogelijk is er een probleem met de verbinding tussen je apparaat en de tv.

Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

3. Omzeil eventuele gebruikte ontvangers of geluidssystemen door je apparaat rechtstreeks via een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv.

4. Probeer de kabel aan te sluiten op een andere HDMI-poort van je tv.

5. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.