Series of films zijn te donker

Als een serie of film te donker is of niet helder genoeg is om te zien, moet je misschien de instellingen voor helderheid of HDR (High Dynamic Range) op je apparaat wijzigen.

Mobiele telefoon of tablet

Je kunt als volgt de helderheid van Netflix wijzigen op een telefoon of tablet:

1. Tik op het scherm terwijl een serie of film wordt afgespeeld.

2. Schuif de helderheidsindicator omhoog of omlaag om de helderheid te verhogen of te verlagen.

Je kunt ook de helderheid van het scherm wijzigen door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen en de schuifknop voor de helderheid aan te passen.

Tv of streamingapparaat

De stappen om de helderheid of HDR-instellingen te wijzigen verschillen over het algemeen voor elk merk en type apparaat.

Je kunt als volgt de stappen vinden voor het wijzigen van deze instellingen op je apparaat:

• Bekijk de handleiding of instructies van het apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant van het apparaat of kijk op de relevante website voor hulp.

Opmerking:
Omdat de stappen voor het wijzigen van deze instellingen uniek zijn voor elk apparaat, kan de klantenservice van Netflix je niet helpen met vervolgstappen voor je apparaat.

Verdere stappen

Als het probleem niet is opgelost door de helderheid of HDR-instelling aan te passen, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor meer hulp.