Netflix geeft de melding 'Deze titel is niet beschikbaar in jouw regio. (22004)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Deze titel is niet beschikbaar in jouw regio (22004)

Dit geeft aan dat je je in een land bevindt waar we de titel die je hebt gedownload, momenteel niet aanbieden. Vanwege regionale licentieovereenkomsten en rechten kunnen we niet alle titels in alle landen aanbieden.

Je kunt de titel pas weer afspelen als je verbinding met internet maakt in een land waarin de titel beschikbaar is. In veel gevallen is dit het land waarin je de titel hebt gedownload.

Als deze fout optreedt, kun je de titel verwijderen en iets anders downloaden, of de download op je apparaat bewaren. Zodra je weer terug bent in het land waarin de titel wel beschikbaar is, maak je verbinding met internet en open je de Netflix-app, zodat wij je nieuwe locatie kunnen vaststellen.