Netflix-fout U7361-1254-C0262500

Als de foutcode U7361-1254-C0262500 optreedt op je Windows-computer, samen met de volgende melding:

Er is een fout opgetreden
We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel.

Dit komt meestal doordat je een niet-ondersteunde video-uitvoermethode gebruikt, zoals een draadloze schermadapter. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Ontkoppel je video-uitvoerapparaat

1. Koppel het niet-ondersteunde video-uitvoerapparaat los van je computer.

2. Probeer Netflix opnieuw.